NEDERLANDS
NEDERLANDS
ENGLISH
Home
Producten
Shop
Support
Downloads

HitmanPro 3 - 's Werelds eerste gedragsgebaseerde anti-malware dat meerdere gerenommeerde beveiligers verenigt

Voordelen | Hoe werkt het? | Doel | Behavioral Scan | Screenshots | Privacy Policy

Nu downloaden (32-bit) | Nu downloaden (64-bit) | Wat is er nieuw

Onbeperkt gratis scannen en met gratis 30-dagen licentie om aangetroffen infecties te verwijderen
Windows XP/2003/Vista/2008, Windows 7 en Windows 8

HitmanPro 3 - de alleskunner tegen schadelijke software

HitmanPro 3 is een razendsnel alles-in-één programma om virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en ander malware op te sporen en te verwijderen. Met HitmanPro 3 weet je binnen enkele minuten of je PC geïnfecteerd is met schadelijke software.
Onderzoek wijst uit dat veel computers geïnfecteerd zijn, zelfs als er een volledig bijgewerkt beveiligingssuite geïnstalleerd is. Een combinatie van verschillende anti-malware programma's is nodig om besmetting te voorkomen en alle infecties te kunnen verwijderen.
HitmanPro 3 gebruikt innovatieve gedragsanalyse en "cloud computing" technologie om snel malware te ontdekken en te verwijderen, zonder uw PC doorlopend te belasten.

Testimonials

I JUST HAD to express my thanks and tell you what a wonderful product you have. It actually detected threats on my computer that have been there for MONTHS. I have scanned with Microsoft Security Essentials, AVG, Avast!, Malwarebytes, Superantispyware among others and not one of them ever detected it. Numerous numerous scans. Didn't even know it was there, was looking for something else when detected, Great work and THANKS.

You and your team are the angels that we computer non-experts rely on to keep our cyber world safe. Congratulations on defeating Dorifel! I am happy to be in the HitmanPro/SurfRight family.

"Part of HitmanPro's sweep for suspicious behavior involves detecting processes that hide their components using rootkit technology, so I wasn't surprise to find that it detected 100 percent of my rootkit-related samples."

"Jullie hebben me fantastisch geholpen. Ik zou hitman nu nog meer aanprijzen bij iedereen die een goede virusscanner nodig heeft."

Voordelen van HitmanPro 3

Hoe werkt het?

De HitmanPro 3 toepassing kan na download rechtstreeks vanaf een USB stick, CD/DVD, lokale of netwerkschijf starten en zal snel de aanwezigheid van malware ontdekken. Want dankzij de Gedragsscan ontdekt het in slechts enkele minuten de mogelijke malware. Het daadwerkelijk identificeren van de mogelijk schadelijke bestanden gebeurd op de HitmanPro servers op internet - de "Scanwolk".

Om de werking van HitmanPro 3 te begrijpen, beschrijven we eerst een aantal fundamentele kenmerken van schadelijke software en die van uw Windows PC.

Schadelijke software heeft altijd een doel. De viruscrimineel wil maar één ding: geld verdienen (echte virussen die uw PC onbruikbaar maken komen nauwelijks meer voor). Om geld te verdienen moet de software op uw PC uitgevoerd worden en op de achtergrond actief blijven. Zo steelt de schadelijke software bijvoorbeeld uw gegevens, toont reclames en installeert nep-software (om u te foppen). De software kan zelfs uw PC veranderen in een zombie, zodat uw PC spam verstuurt of ingezet wordt in een cyberaanval. Natuurlijk zonder dat u dit weet en hier iets aan kunt doen. Om dit te blijven doen moet de schadelijke software automatisch starten en voorkomen dat het geïdentificeerd wordt, eenvoudig wordt verwijderd of dat het wordt ontdekt door uw beschermingssoftware.

Op een Windows PC staan duizenden bestanden. Een klein deel daarvan is bijvoorbeeld software van een tekstverwerker of een ander programma voor het verwerken en tonen van informatie. Deze taken worden verzorgd door uitvoerbare- en bijbehorende gegevensbestanden. Deze bestanden worden ook wel executables genoemd en hebben bestandsextensies als EXE, DLL, SYS, etc. Om te functioneren in Windows zijn deze bestanden in het zogenaamde Portable Executable (PE) formaat. Dit geldt ook voor alle schadelijke software.

HitmanPro 3 gaat op zoek naar uitvoerbare programma's zoals stuurprogramma's en andere automatisch startende software. Dit is in het geheugen actief, communiceert met het internet en probeert zichzelf eventueel onzichtbaar te maken. Van de gemiddeld 400.000 bestanden op uw PC blijven dan nog 2000 interessante bestanden over waarvoor HitmanPro 3 een classificatiescore samenstelt. Hierbij achterhaalt Hitman o.a.:

 • waar het bestand vandaan komt,
 • hoe het op uw PC is gekomen,
 • welk doel het heeft,
 • of het netjes te verwijderen is,
 • zichzelf zichtbaar maakt voor de gebruiker,
 • van welke uitgever het komt,
 • hoe het is (of wordt) gestart,
 • of het communiceert met onbetrouwbare computers op internet,
 • of het gecomprimeerd of versleuteld is,
 • het veel in schadelijke software voorkomende kenmerken bevat,
 • wat anderen zeggen over het bestand op beveiliging gerelateerde websites.

Dit is maar een greep uit de gegevens die HitmanPro 3 verzamelt, begrijpt en met elkaar in verband brengt. Deze methodiek noemen wij de Behavioral Scan (gedragsscan).

Geschiedenis

HitmanPro versies 1 en 2 waren in de periode 2006-2008 met miljoenen gebruikers immens populair.
De software installeerde anti-spyware software van verschillende leveranciers om schadelijke software op te sporen en te verwijderen. Deze programma's werden automatisch door HitmanPro versie 1 en 2 beheerd op de PC van de eindgebruiker.

Deze aanpak had een aantal nadelen: een zeer lang scanproces, hoge systeembelasting en eventuele fouten gemaakt door de gebruikte anti-spyware software konden leiden tot een instabiel systeem.

Al deze kwesties zijn opgelost met HitmanPro 3, dat van top tot teen opnieuw werd ontwikkeld en volledig uit eigen technologieën en innovaties bestaat.

HitmanPro 3 gebruikt dus zoveel mogelijk kenmerken van veilige en schadelijke software waardoor van deze 2000 bestanden uiteindelijk slechts een handvol overblijven. Deze bestanden zijn de moeite waard om te identificeren. Eerst wordt van elk bestand een vingerafdruk gemaakt en deze wordt aangevraagd aan onze scanwolk, die bepaald of het bestand veilig, onveilig of onbekend is. Onbekende bestanden op uw PC worden fysiek naar de Scanwolk gestuurd. Hier worden de bestanden binnen enkele seconden gecontroleerd door gerenommeerde anti-virussoftware van onze betrouwbare beveiligingspartners.

In feite is HitmanPro 3 een intelligent malware detectie systeem gebaseerd op het verenigen en associëren van gegevens uit verschillende informatiebronnen.

Doel

HitmanPro 3 installeert geen programma dat doorlopend op de achtergrond nieuwe bestanden en e-mail controleert op malware. Het is daarom noodzakelijk om uw PC regelmatig te controleren op infecties.
HitmanPro 3 kan in combinatie met elk ander beveiligingsprogramma worden gebruikt. Scannen met HitmanPro 3 is altijd gratis, dus als u een beveiligingssuite op uw PC heeft dan is het een ideaal programma om te controleren of de doorlopende beveiliging een bedreiging heeft gemist.

Behavioral Scan

Deze Behavioral Scan in HitmanPro 3 is bijzonder omdat het niet doorlopend actief hoeft te zijn om legitiem of verdacht gedrag te ontdekken. Daarbij gebruikt HitmanPro 3 de kennis van meerdere anti-malware partners om bestanden voor u te identificeren. HitmanPro 3 is juist daarom bijzonder geschikt voor niet-technische computergebruikers, die geen onsamenhangende vragen over bijvoorbeeld nieuwe systeemdiensten kunnen beantwoorden. Daarbij, HitmanPro 3 weet vooraf welke bestanden niet interessant zijn en welke bij het besturingssysteem horen; door de geldigheid van digitale handtekeningen op uitvoerbare bestanden te controleren en een ingebouwde witte lijst met handtekeningen van veilige bestanden te raadplegen. HitmanPro 3 heeft handtekeningen van alle belangrijke bestanden van Windows 2000 t/m Windows 7. Na deze snelle controle worden systeembestanden automatisch als veilig beschouwd.

Screenshots


Welkom


Instellingen


Scan Resultaten

Geen internetverbinding

Ook zonder Scanwolk vindt HitmanPro 3 dankzij de gedragsscan de mogelijk schadelijke software.


Scan Resultaten na een scan met Early Warning Scoring


Privacy Policy

Is mijn privacy wel beschermd als HitmanPro bestanden upload?

HitmanPro upload alleen zogenaamde PE bestanden (zoals DLL, EXE en SYS bestanden). Dit zijn bestanden met een zogenaamd DOS/PE-header. Er worden dus geen data bestanden zoals documenten, afbeeldingen of muziekbestanden geupload naar de scanwolk.
Tijdens het uploaden worden de bestanden getoond die worden geupload. De gebruiker kan de upload afbreken door op annuleren te drukken.
De bestanden worden standaard versleuteld naar de scan wolk verstuurd (SSL) zodat netwerksniffers geen kans maken.

Wat doet HitmanPro met bestanden die het upload?

De bestanden worden gescand om te controleren op malware met de producten van onze Scanwolk-partners. Als het bestand wordt geclassificeerd als malware dan wordt het bewaard en eventueel opgestuurd naar onze Scanwolk-partners.
Als het bestand niet wordt geclassificeerd als malware, dan wordt het voor een periode van 30 dagen bewaard en regelmatig opnieuw gescand. Het kan namelijk zijn dat een bestand eerst nog niet wordt herkend als malware, maar later wel. Na de periode van 30 dagen worden bestanden verwijderd.


© SurfRight 2015  |  Disclaimer  |  Sitemap