NEDERLANDS
NEDERLANDS
ENGLISH
Home
Producten
Shop
Support
Downloads
Nieuws
Persberichten
Blog
Partnerprogramma
Legal
Over ons

Marathon Consulting kiest voor SurfRight's HitmanPro

HitmanPro geïntegreerd in network monitoring platform gebruikt door Marathon Consulting

New York/Hengelo, July 27, 2012 - Marathon Consulting heeft SurfRight's HitmanPro gekozen om regelmatig de computers in het netwerk van hun klanten te scannen op virussen, spyware, rootkits, Trojaanse paarden en andere malware. HitmanPro is één van de meest efficiënte Antimalware programma’s die ik heb gebruikt, omdat het weinig resources gebruikt, accurate resultaten weergeeft en effectief is in het verwijderen van malware", aldus Brian Kingsley, Service Manager van Marathon Consulting. "Ik vind het belangrijk dat het product goed werkt, zoals HitmanPro dat doet, maar het is nog belangrijker dat bedrijven met me samen wil werken. Het SurfRight team begrijpt mijn bedrijfsdoelstellingen en heeft alles gedaan om ervoor te zorgen dat we alles hadden wat nodig was. Het is zeldzaam om deze kwaliteiten te vinden in zowel het product als het bedrijf.

Marathon Consulting is leverancier van Managed IT Services. Klanten hoeven zich niet meer druk te maken om de dagelijkse beslommeringen van hun IT infrastructuur. De software die Marathon Consulting gebruikt om hun netwerk te monitoren signaleert problemen voordat ze kritiek worden, waarschuwt de specialisten en levert achtergrond informatie. Met deze Managed IT Services kunnen specialisten direct verbinden met servers, desktops, laptops en zelfs mobiele apparaten die problemen hebben en direct aan een oplossing werken. Marathon Consulting heeft HitmanPro geïntegreerd in hun network monitoring platform door het combineren van de krachtige commando regel opties van HitmanPro met de geavanceerde scripttaal van het network monitoring platform.

"HitmanPro is onwikkeld als een product om snel malware gerelateerde problemen op te lossen, en is daarmee een perfecte oplossing voor Managed Services providers zoals Marathon Consulting", aldus Mark Loman, directeur van SurfRight. "HitmanPro kan snel en eenvoudig worden ingezet bij een virusuitbraak in een organisatie, en kan ook worden gebruikt om regelmatig de computers in een netwerk te scannen om ervoor te zorgen dat ze malwarevrij zijn."

Over SurfRight
Marathon Consulting (www.marathonconsulting.com) is opgericht in 2002 om eigenaren van bedrijven te helpen zich te concrentreren om hun bedrijf efficiënt en winstgevend te houden door innovatieve IT oplossingen. We werken met klanten in diverse bedrijfstakken. Ons doel is om elke klant te helpen betere bedrijfsresultaten te behalen. We doen dit door gebruik te maken van IT om mensen te helpen de productiviteit te verbeteren in plaats van IT als een kostenpost te zien.

Over SurfRight
SurfRight (www.surfright.com) richt zich sinds haar oprichting in 2006 op online security, en specifiek op het ontwikkelen van nieuwe technologie om malware, spam, phishing en andere vormen van cybercriminaliteit te bestrijden. SurfRight heeft jarenlange ervaring in het onschadelijk maken van geavanceerde bedreigingen die zich ongemerkt genesteld hebben op veilig geachte systemen. Met miljoenen gebruikers wereldwijd biedt SurfRight’s HitmanPro productlijn content filtering en security oplossingen voor computers en thuisnetwerken.


 

Persberichten

© SurfRight 2015  |  Disclaimer  |  Sitemap