NEDERLANDS
ENGLISH
Producten
Shop
Support
Downloads

QuickSupport

To allow SurfRight to connect with your desktop:
Download QuickSupport

Ondersteuning

HitmanPro | Caretaker Antispam

HitmanPro

Gratis licentie

HitmanPro biedt thuisgebruikers eenmalig een gratis licentie, geldig voor 30 dagen, om schadelijke software van de computer te verwijderen. Deze eenmalige gratis licentie kan ingezet worden vanaf het tabblad Licentie onder Instellingen:

U ontvangt geen productsleutel om de gratis licentie te activeren. Klik simpelweg op Activeer gratis licentie om automatisch de gratis licentie te activeren.

Als Activeer gratis licentie niet beschikbaar is, dan kan dit de volgende oorzaken hebben:

Productsleutel activeren

1. Als u HitmanPro nog niet op uw computer heeft geïnstalleerd: Download HitmanPro en kies voor Uitvoeren om het programma te starten.

2. In HitmanPro, klik op Instellingen en ga naar het tabblad Licentie:

3. Kopieer de productsleutel uit de licentiemail en plak deze in het gelijknamige veld.
    In plaats van kopieren en plakken kunt u uw productsleutel ook handmatig ingeven. Let op: u moet ook de liggende streepjes invoeren.

4. Klik op de knop Activeren.
    Als foutcode 20 verschijnt, probeer het opnieuw. Mocht het na 3 keer proberen nog niet lukken, volg dan de instructies op deze pagina.

Automatisch bijwerken (update) mislukt

Omdat HitmanPro gebruik maakt van geavanceerde gedragsanalyse en cloud-technologie, zijn de virusdefinities om bedreigingen te verifiëren altijd up-to-date; er zijn geen lokale virusdefinities.
Als er toch een nieuwe versie van het HitmanPro programma voor uw computer beschikbaar is (om bijvoorbeeld nieuwe bedreigingen beter te kunnen verwijderen) dan wordt deze bij alle gebruikers automatisch geüpdatet.
Mocht het automatisch bijwerken mislukken, verwijder HitmanPro dan van uw computer en download de nieuwste versie van onze website: Downloads

Meerdere computers in een bedrijfsnetwerk scannen

HitmanPro biedt vele command-line opties waarmee u het programma kunt automatiseren. Voorbeeld:

"C:\Program Files\HitmanPro\HitmanPro.exe" /clean /quiet

Voor een volledige lijst van command-line opties en een gids om meerdere computers op een zakelijk netwerk te scannen, volg dan de instructies vermeld in de Command-line Reference for Network Managers die u op onze Downloads pagina kunt vinden. Het biedt een aantal voorbeelden over hoe u eenvoudig HitmanPro in uw netwerk kunt integreren.

Bezoek onze Shop om 'Enterprise' of 'Incident' licenties voor uw bedrijf aan te schaffen.
Neem gerust contact met ons op voor gratis hulp als u een virusuitbraak onder controle wilt krijgen en HitmanPro in uw netwerk wilt integreren.

Aangepaste scantaak via Windows Taakplanner aanmaken

Schakel eerst de ingebouwde scantaak in HitmanPro uit:

Volg de onderstaande stappen om je eigen scantaak aan te maken (voorbeeld Windows 7):

Klaar. Hitman Pro zal nu de computer op de opgegeven dag(en) en tijd(en) automatisch scannen. Bij het gebruik van de schakeloptie /quiet zal de scan stil op de achtergrond worden uitgevoerd; alleen als er een bedreiging wordt gevonden zal HitmanPro op het scherm verschijnen.

Verwijderen van Tracking Cookies mislukt

Als enkele in HitmanPro getoonde Tracking Cookies niet worden verwijderd, dan wordt dit veroorzaakt doordat de betreffende webbrowser tijdens verwijderen open staat of dat een ander opschoonprogramma deze cookies eerder onvolledig heeft proberen te verwijderen. Volg deze stappen om het probleem te verhelpen:

1. Wis de browsegeschiedenis van de browser:

Internet Explorer
    • Klik op de knop Start, klik op Configuratiescherm, klik op Netwerk en internet en klik vervolgens op Internetopties.
    • Klik op het tabblad Algemeen en klik vervolgens onder Browsegeschiedenis op Verwijderen.
    • Schakel het selectievakje voor Cookies in.
    • Schakel het selectievakje Gegevens van favoriete websites behouden uit.
    • Klik op Verwijderen. Als uw browsegeschiedenis veel bestanden bevat, kan dit even duren.

Google Chrome
    • Open Chrome en klik op het gereedschap-pictogram naast de adresbalk om Google Chrome aan te passen of te beheren.
    • Ga naar Extra en dan Browsegegevens wissen....
    • Zet de keuzelijst op het eerste gebruik en plaats een vinkje bij Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen.
    • Klik op Browsegegevens wissen.

2. Sluit alle schermen van de browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox, etc.) en start een nieuwe scan met HitmanPro.

Zorg dat alle browsevensters zijn gesloten voordat HitmanPro de gevonden Tracking Cookies gaat verwijderen.

Uitgegeven: 1 januari 2006. Bijgewerkt: 19 juni 2012.

© SurfRight 2012  |  Disclaimer  |  Sitemap